NjoftimeFalas

NjoftimeFalas.com eshte portali i njoftimeve lider ne ofrimin e nje sherbimi cilesor, modern dhe te shpejte. Zyrtarisht portali eshte lancuar ne Qershor 2017. Qe nga ai moment jane te shumta bizneset te cilat i jane bashkuar iniciatives tone dhe kooperojne ne menyre te sukseshme me ne.

Rregullorja e Njoftimeve - Rreth nesh - Kontakt: [email protected]

Fokusi Yne

* Kujdesi ndaj nevojave te konsumatoreve, klienteve dhe partnereve

* Hulumtime ne treg, degjimi, vezhgimi dhe mesimi i vazhduar

* Krijimi i nje vizioni global

* Perqendrimi ne treg, cdo dite

* Kurioz te pangopur

Paketa Reklamuese

Mesoni se si paketat tona te sherbimit marketing online ju ndihmojne ne identifikimin e perspektivave dhe mundesive per rritje.
Paketa 1 - Premium/ditore
Pozicion Premium, qendron i gozhduar ne faqen e pare dhe faqet e tjera te brendshme te listes se njoftimeve.
  • a. Premium 1 - 2 Euro/dita
  • b. Premium 2 - 1 Euro/dita
  • c. Premium 3 - 1 Euro/dita
  • d. Premium 4 - 1 Euro/dita
  • e. Premium Zone 1,2,3,4 - 0,5 Euro/Dita(*Njoftimi del premium ne momentin qe kerkohet ajo zone ose perputhet me filtrin)
  • f. Premium Urgent - 3 Euro/Dita(*Njoftimi del kur vizitori eshte duke lexuar njoftime te kesaj kategorie)
Perfshire ne cdo Premium
Dergim emaili i objektit ne 1500 persona te interesuar(Newsletter ne grup njoftimesh)
Shperndarje ne rrjetet sociale Facebook, Linkedin, Twitter etj.
Paguaj online(minimale 10 Euro)
Zgjidh shumen
Paketa 2 - Cmimi 10 Euro/dita
Pozicion banner horizontal ne faqen kryesore te web faqes(homepage). Banneri perfshin dergimin e trafikut ne nje faqe tjeter web qe ploteson standartet ligjore ose ne nje njoftim/profil brenda faqes.
Pozicion banner horizontal/Vertikal i cili vendoset i gozhduar ne nje kategori te caktuar ne listen e njoftimeve si ne faqen e pare dhe faqet e tjera te brendshme te listes

Paguaj online(minimale 10 dite)
Zgjidh shumen
Paketa 3 - Kredit per Ri-frerskim te njoftimeve
Ri-freskimi i nje njoftimi kushton 0,3 Euro, i cili del automatikisht ne faqen e pare te listes.
1 njoftim mund te ri-freskohet 1 here ne dite
Ri-freskimi i njoftimit behet ne kohe reale, pa kaluar ne pritje(pervec rastit kur behen modifikime ne njoftim)
Krediti juaj mund te perdorent edhe per sherbime te tjera(psh: Njoftime Premium, blerje leads etj..)
Pagesa online me zero komision
Paketa 4 - Rekrutim personeli
NjoftimeFalas ne bashkepunim me agjensi rekrutimi kryen njoftimin per vendin vakant te punes dhe rekrutimin ne pozicione, profile apo zanate te ndryshme per biznese qe kane shfaqur interes ne adresen tone [email protected] . Per rekrutimin perdoren metodat me te avancuara, te njejtat qe perdoren ne vendet e Bashkimit Evropian.
Pakete Standart - Gjetja e personelit Brenda 10 diteve
Per rekrutimin e nje punonjesi pagesa qe kompania duhet te paguaj pasi eshte bere nje marreveshje, eshte 80% e pages se nje muaji te pozicionit te punes.
- 20% e pageses behet ne fillim kur behet marreveshja
- 60% pasi ka perfunduar dhe rekrutimi eshte kryer.
*Ne rast se kompania pas marreveshjes, e gjene nga burime te tjera kandidatin nuk ka pretendime mbi pagesen e 20 %.


Paketa 5 - Pagesa te ndryshme online
Pagesa Administrative
Sherbime ekstra
Donacione per permiresimin e sherbimit

Paguaj online(minimale 10 Euro)
Zgjidh shumen
Paketa 6 - Njoftime Eksluzive
Njoftime Eksluzive ju jep mundesine qe publikimet tuaja te jene te mbrojtura dhe eksluzive ne portal ku asnje tjeter nuk mund te vendos te njejtat njoftime nga momenti i publikimit te njoftimit tuaj. Shembull: Nese ju jeni agjensi imobiliare, duke bere abonimin per Njoftime Eksluzive ju jepet mundesia qe asnje agjensi tjeter nuk mund te publikoj te njejtat prona me ju.
Abonim mujor 100 Euro/muaji.
Paguaj online(zero komision)
Zgjidh shumen